O NAMA

Poštovani potrošači,

poduzeće PSC Ferenčak bavi se prodajom i servisom poljoprivrednih strojeva, te prodajom rezervnih dijelova i potrošne robe renomiranih proizvođača. Osnovano je 1988. godine, u prostorima vlastite obiteljske kuće u Križevcima.

Razvojem poslovanja, pojavila se potreba za većim poslovnim prostorom te se 1995. godine poduzeće seli u poslovnu zonu Nikole Tesle u Križevcima, gdje se nalazi i danas. Kako bi što većem broju naših potrošača izvan Križevaca pružili što bolju uslugu, otvoreni su prodajno-servisni centri u Koprivnici, Osijeku, Bjelovaru i Virovitici.

Konstantnim ulaganjem u obrazovanje i usavršavanjem djelatnika, postali smo ovlašteni servis za svjetski ugledne brendove poput KRONE, WALTERSCHEID, DONDI, REGENT, BREVIGLIERI i TANCO. Također, zastupamo poznate brendove poput BELLOTA, TEUFELBERGER, RKW, EUROBAGGING, TRIOPLAST, PREMIUM PARTS, AGROMEHANIKA, JUTA, AGRETO, TEEJET i mnoge druge.

Od 2017. prodajno-servisni centar u Križevcima posluje na dvostruko većem poslovno-prodajnom i skladišnom prostoru. Asortiman je proširen ponudom rezervnih dijelova za sve vrste traktora, vrtnim programom i hotelom za kosilice.

Vaš PSC Ferenčak


Napomena:
Slika koja ilustrira proizvod na internet stranici web trgovine ne mora odgovarati stvarnom izgledu proizvoda.