Novosti

Pridruži nam se!

Tražimo predanu i proaktivnu osobu za posao komercijalista na neodređeno vrijeme za područje istočne Slavonije. Poduzeće PSC Ferenčak d.o.o. bavi se prodajom i servisom poljoprivrednih strojeva, te prodajom rezervnih dijelova i repromaterijala . Osnovano je 1988. godine u prostorima vlastite obiteljske kuće u Križevcima, a danas imamo poslovnice u Križevcima, Koprivnici, Bjelovaru, Virovitici i Osijeku. Konstantno radimo na proširenju i poboljšanju asortimana što povećava opseg posla te zato želimo zaposliti osobu koja će nam pomoći da zajedno rastemo.

Dan otvorenih vrata Vrtnog centra PSC Ferenčak

Pozivamo Vas na Dan otvorenih vrata Vrtnog centra PSC Ferenčak u Nikole Tesle 14 u Križevcima!
Naše stručno osoblje će predstaviti asortiman kosilica, timera, vrtnih traktora i kopačica, a svi zainteresirani će ih moći i isprobati. Naravno, pripremili smo popuste i akcijske cijene na kosilice, trimere, kopačice, vrtne traktore, PVC tegle za cvijeće, vrtni namještaj i zaštitnu opremu. Iz ponude izdvajamo uslugu servisa u sklopu Vrtnog centra u kojem će Vam naši stručni serviseri rado pomoći otkloniti kvarove na kosilicama, trimerima i ostalim strojevima za uređenje vrta i dvorišta.
Veselimo se zajedničkom druženju!

Vaš PSC Ferenčak

Osnovne informacije:
DAN OTVORENIH VRATA
Datum: 18.05.2018.
Mjesto: VRTNI CENTAR PSC FERENČAK, N. TESLE 14, KRIŽEVCI
Vrijeme: 7.00-16.00 SATI
02.10.2017.

Vrtni program

Dana, 2. listopada 2017. godine otvoren je PSC Ferenčak - Vrtni centar u kompleksu trgovina na adresi Nikole Tesle 12 u Križevcima.

U novootvorenoj poslovnici nudimo široki asortiman trimera, freza, kosilica, motornih pila i opreme za vrt i šumu.

Osim toga, u sklopu trgovine je i servis motornih pila, trimera i kosilica, a nudimo i čuvanje spomenutih strojeva tijekom zimskih mjeseci uz servis istih - HOTEL ZA KOSILICE.
26.08.2017.

Sajam u Radgoni

Od 26.-31. kolovoza 2017. godine izlažemo na sajmu u Gornjoj Radgoni (Republika Slovenija).

Donosimo nekoliko fotografija sa sajma...